✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Gordijnen advies aan huis


Met persoonlijk gordijn advies aan huis van BD Atelier weet je zeker dat er binnenkort gordijnen in jouw woning hangen die volledig passen bij het interieur. Met de kwalitatieve gordijnen die vervaardigd worden in ons eigen atelier beleef je jarenlang plezier.

Hoe ziet een afspraak voor gordijnen advies aan huis eruit?

Wil je de woning opnieuw inrichten? Of ga je verhuizen en wil je het wat betreft gordijnen meteen goed doen? Dan ben je bij BD Atelier aan het juiste adres. Met gericht advies ontvang je prachtige gordijnen die volledig aansluiten bij jouw woning én bij jouw wensen. Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor gordijnen advies aan huis, komen we ter plaatse om jouw wensen te bespreken en alles op te meten. Wij nemen de nodige stalen mee van zowel verschillende gordijnsystemen als van hoogwaardige gordijnstoffen. Op die manier komen we tot een gericht advies waarvan je uiteraard een offerte ontvangt.

Begeleiding van A tot Z

Als je voor advies van BD Atelier kiest, dan kies je voor persoonlijke begeleiding van A tot Z aan huis. Oftewel, van de eerste afspraak tot aan de laatste gordijnen die worden opgehangen. Op die manier hoef jij je nergens zorgen om te maken en geniet je achteraf van prachtige gordijnen.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wil je een afspraak maken voor advies over gordijnen aan huis? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0479/72 00 11. Heb je op voorhand vragen? Ook dan is het eerdergenoemde telefoonnummer bereikbaar.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht