Raamdecoratie op maat nodig?

Wij komen bij je ter plaatse waar en wanneer het pas met persoonlijk advies en de nodige stalen.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Gordijnen Leuven


Voor gordijnen op maat in de omgeving van Leuven ga je natuurlijk naar een specialist. Alleen dán ben je zeker van kwaliteitsgordijnen waar je jarenlang plezier aan beleeft. Maar voor welk atelier kies je dan? Voor BD Atelier natuurlijk. Je wordt hier vanaf het eerste gesprek tot aan de afwerking van de gordijnen persoonlijk begeleid. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Gordijnen op maat nabij Leuven: hoe ziet de werkwijze eruit?

De gordijnen die je bij BD Atelier in Westerlo, in de buurt van Leuven, laat maken, zijn altijd op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis bekijken we samen de stalen van de gordijnstoffen en gordijnsystemen, bespreken we jouw wensen en meten we alles nauwkeurig op. Is alles rond en ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we in ons eigen atelier aan de slag met de productie van de gordijnen. Vervolgens worden de gordijnen vakkundig opgehangen door onze eigen specialisten. Op die manier word je volledig ontzorgd en geniet je bovendien jarenlang van op maat gemaakte gordijnen. En dat is wat je wilt!

Aan de hand van jouw woonwensen ontvang je deskundig advies

Kijk jij al uit naar nieuwe gordijnen op maat in je woning in Leuven of omstreken? Maak dan een afspraak met BD Atelier door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0479/72 00 11 en we komen graag langs om de woonwensen te bespreken. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar bij vragen over de werkwijze of voor meer informatie over bijvoorbeeld de gordijnstoffen.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht