Raamdecoratie op maat nodig?

Wij komen bij je ter plaatse waar en wanneer het pas met persoonlijk advies en de nodige stalen.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Gordijnen op maat Limburg


Je wilt gordijnen op maat laten maken in de provincie Limburg. Benader dan BD Atelier eens. Waarom? Hier ontvang je aan de hand van jouw woonwensen en het interieur van de woning persoonlijk advies. Bovendien ben je zeker van kwaliteitsgordijnen die gemaakt zijn van Belgische producten. Je beleeft jarenlang plezier aan gordijnen!

Profiteer van 3 voordelen als je gordijnen op maat laat maken in Limburg

Kies je voor gordijnen op maat in de provincie Limburg? Gemaakt door BD Atelier? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo worden de gordijnen allereerst helemaal op maat gemaakt. Wij komen bij je langs om de wensen door te spreken en de stalen te bekijken om gegronde keuzes te maken. Ook ontvang je altijd gordijnen van Belgische kwaliteit, zodat je jaren vooruit kunt met de gordijnen. Tenslotte zijn wij van A tot Z een betrokken partner. Dat wil zeggen dat we jou vanaf de eerste afspraak tot de laatste afwerkingen begeleiden.

Komen wij binnenkort bij jou langs?

Als je uitkijkt naar nieuwe gordijnen in Limburg, maak je een afspraak zodat wij binnenkort bij je langskomen. Hiervoor bel je naar 0479/72 00 11. Heb je vragen over de gordijnstoffen of -systemen die wij gebruiken? Neem dan ook contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht