HUIS- en OPRUIMCOACH

Opgeruimd huis brengt rust in je hoofd.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

 

 

Huiscoach 

Aangenaam… ik ben Barbara je persoonlijke raamstyliste en huiscoach.

Naast advies, verkoop en plaatsing van raamdecoratie begeleid ik mensen die hulp nodig hebben bij het opruimen of herorganiseren van hun huis. 

Zoek je hulp bij het opruimen?

Wil je graag thuis orde op zaken stellen in de chaos die je momenteel ervaart in je huis?

Ben je vaak al gestart om zelf op te ruimen, maar haakte je steeds vroegtijdig af door gebrek aan motivatie, overzicht of ondersteuning?

Samen gaan we aan de slag met het opruimen en (re)organiseren van je spullen, administratie, agenda of huishouden bij je thuis.

 

 

 

 

Hoe ga ik te werk?

We starten eerst met een adviesgesprek, een vorm van kennismakingsgesprek, waar we samen kunnen bekijken hoe we de ruimte gaan aanpakken.

Misschien ben je met een aantal tips al alleen vertrokken? Ofwel plannen we een begeleidend traject op maat in om de ruimte aan te pakken.

Hoeveel sessies er nodig zijn hangt volledig af van hoe groot de ruimte is en hoe we deze gaan aanpakken.

Eén sessie duurt standaard 3 uur.

Tijdens deze sessie begeleid ik je door bepaalde keuzes die moeten gemaakt worden om de ruimte opgeruimd te krijgen samen met tips en tricks.

Wanneer de ruimte aangepakt is maar is wat aan herinrichting toe kan ik je verder begeleiden op gebied van inrichting, aankleding dat gaat van op maat gemaakte kasten tot verschillende soorten raamdecoratie, maar ook met allerlei decoratiespullen zoals sierkussens en zoveel meer.

Hierbij zal steeds rekening gehouden worden met de stijl en smaak van de klant.