HUIS- en OPRUIMCOACH

Opgeruimd huis brengt rust in je hoofd.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

 

 

Huiscoach 

Aangenaam… ik ben Barbara je persoonlijke raamstyliste en huiscoach. Een huiscoach? Wat moet je je daar bij voorstellen? Ken je een professional organizer ofwel een opruimcoach? Ik wil nog een stapje verder gaan. Naast het begeleiden bij het opruimen of organiseren van een bepaalde ruimte of administratie, wil ik je ook begeleiden bij het opnieuw inrichten van die bepaalde ruimte.

Je hoeft niet altijd grote investeringen te doen om een de ruimte in te richten, meestal met kleine veranderingen kun je al héél veel.

Je zit vast in hoe je een bepaalde ruimte in je huis wilt aanpakken, je weet dat het anders kan maar doordat je je hoofd er al over gebroken hebt zie je het niet meer. Elke keer dat je die bepaalde ruimte binnen komt voel je alleen maar frustraties.

Je wenst graag advies van iemand die met nieuwe gedachten die eens je ruimte komt bekijken om zo samen te kunnen zien hoe de ruimte kan aangepakt worden.

Van het begeleiden bij het het opruimen tot het opnieuw inrichten van de ruimte kan je rekenen op mijn hulp. 

 

Hoe ga ik te werk?

We starten eerst met een adviesgesprek, een vorm van kennismakingsgesprek, waar we samen kunnen bekijken hoe we de ruimte gaan aanpakken.

Misschien ben je met een aantal tips al alleen vertrokken? Ofwel plannen we een begeleidend traject op maat in om de ruimte aan te pakken.

Hoeveel sessies er nodig zijn hangt volledig af van hoe groot de ruimte is en hoe we deze gaan aanpakken.

Eén sessie duurt standaard 3 uur.

Tijdens deze sessie begeleid ik je door bepaalde keuzes die moeten gemaakt worden om de ruimte opgeruimd te krijgen samen met tips en tricks.

Wanneer de ruimte aangepakt is maar is wat aan herinrichting toe kan ik je verder begeleiden op gebied van inrichting, aankleding dat gaat van op maat gemaakte kasten tot verschillende soorten raamdecoratie, maar ook met allerlei decoratiespullen zoals sierkussens en zoveel meer.

Hierbij zal steeds rekening gehouden worden met de stijl en smaak van de klant.