JALOEZIEËN

Liever iets anders dan het klassieke gordijn, dat kan... Ontdek de ruime keuze aan verschillende jaloezieën.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

HORIZONTALE JALOEZIEËN

VERKRIJGBAAR IN HOUT OF ALUMINIUM

HOUTEN horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die ook passen in een trendy interieur.

Horizontale jaloezieën in hout bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt echter mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als uw lamellen zodat er geen contrast is tussen de verschillende materialen. Als variant bestaat er ook een mechanisme dat voornamelijk bestaat uit hout. (klassieke houten jaloezie)

Bij de keuze van de breedte van de lamellen kan u kiezen uit 35 mm, 50 mm of 65 mm. 

 

 

Tijdloos en modern zijn woorden die u niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van horizontale jaloezieën in ALUMINIUM. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speelt u met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.

Horizontale jaloezieën bestaan uit aluminium lamellen een stalen bovenbak. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur.

De lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes. U kan kiezen tussen lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Hoe breder uw raam, hoe beter bredere lamellen daarbij passen.

Elektrische horizontale jaloezieën zijn een absolute aanrader. Er bestaan immers afstandsbedieningen waarmee u de lamellen precies kan oriënteren via een scrollwieletje. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak die zeker niet mag onderschat worden.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

VERTICALE JALOEZIEËN

Eén van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie zijn zonder twijfel de verticale jaloezieën. Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit. 

Een verticale jaloezie bestaat uit een aluminium rail en lamellen. Voor de lamellen kan u kiezen uit verschillende soorten zoals textiellamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen. Verticale jaloezieën zijn een slimme keuze aangezien u door het oriënteren van de lamellen de lichtinval perfect kunt bepalen. 
Indien u opteert voor pvc lamellen kan u zelfs verduisterende jaloezieëncreëren. Bovendien zijn deze pvc lamellen bijzonder onderhoudsvriendelijk aangezien u ze kan afwassen.

Ontdek de ruime keuze aan lamellen voor verticale jaloezieën door een afspraak te maken met uw persoonlijke raamstyliste.

 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Enkele realisaties