✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Lamellen op maat


Wil je lamellen op maat laten maken voor jouw woning of kantoor? Reken dan op een expert en vraag advies aan BD Atelier. We komen graag aan huis in de provincie Antwerpen om de mogelijkheden voor lamellen op maat te bespreken.

Persoonlijk advies voor lamellen op maat in provincie Antwerpen

Als je kiest voor lamellen op maat, ben je bij BD Atelier altijd verzekerd van een perfect passend resultaat. Om dit te garanderen, komen we bij jou langs om alles precies op te meten. Tijdens deze afspraak geven we je graag advies voor lamellen op maat die aansluiten bij jouw wensen. Hiervoor nemen we natuurlijk enkele stalen mee. Zo bespreken we de materiaal- en kleurkeuze en kijken we naar de stijl van je interieur. Zo krijg je een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij je ruimte.

Welke lamellen kies jij?

BD Atelier biedt je veel keuze voor lamellen op maat. De eerste keuze die je maakt, is tussen horizontale of verticale lamellen. De eerste soort wordt door ons gemaakt van tropisch hout met een stalen bovenbalk die wordt bekleed in dezelfde kleur als de lamellen. Daarbij bepaal je zelf de breedte van de lamellen. Kies je voor verticale lamellen op maat voor je woning in Antwerpen? Dan ga je voor een resultaat van pvc, aluminium of textiel waarmee je perfect de lichtinval bepaalt. Tevens is het mogelijk te opteren voor een verduisterende jaloezie.

Neem contact op voor een afspraak aan huis

Ontvang jij ook graag advies op maat voor lamellen? Bel dan naar 0479/72 00 11 voor een afspraak bij je thuis of op kantoor in provincie Antwerpen. We helpen je graag verder voor een mooi en functioneel resultaat.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht