Ook zoveel last van vliegen?

Elk jaar zijn ze precies met meer dan vorig jaar.

Steeds je raam sluiten om insecten buiten te houden is nu niet echt de oplossing wanneer je ook nog graag frisse lucht wilt in je huis.

Dan is het toch wel tijd om te investeren in vliegenramen.

Zo win je al gauw een half uur per dag in tijd want je hoeft niet meer te jagen achter de insecten, het geeft je zelfs wat meer rust, neem het van mij aan, ik ken er alles van… tot ik vorige maand zelf vliegenramen heb geplaatst had ik een man die toch wel zeker een half uur kon jagen achter de vliegen… om zot van te worden 🙉

Zelf wou ik niet het klassieke vliegenraam voor een schuifraam maar een plisséhordeur, het Japanse systeem. Echt een meevaller, je kunt deze zelfs in de winter uit het profiel klikken om op te bergen. Zo heb je niet de hele winter een gaas voor je raam, wat je zicht toch wel beperkt. Je hoort het alleen maar voordelen J

Heb je eventuele vragen, aarzel niet om me te contacteren.

Groetjes

Barbara

 

Neem contact met ons op!

Samen met persoonlijk advies en stalen komen wij aan huis wanneer het u past. Overdag, ’s avonds of in het weekend.