Raamdecoratie op maat nodig?

Wij komen bij je ter plaatse waar en wanneer het pas met persoonlijk advies en de nodige stalen.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Rolgordijnen Antwerpen


Je wilt rolgordijnen laten maken en monteren in de regio Antwerpen? Dan is het goed om de mogelijkheden van BD Atelier te bekijken. Hier ontvang je altijd passend advies en kies je uit verschillende afwerkingsmogelijkheden en rolgordijnstoffen. Zo voldoen jouw nieuwe rolgordijnen aan jouw wensen en passen ze helemaal in het interieur!

Waarom kiezen voor rolgordijnen in regio Antwerpen?

Rolgordijnen geven jouw woning in de provincie Antwerpen comfort en sfeer. Daarnaast zorgen ze voor isolatie. Maar waarom zou je nog meer voor rolgordijnen kiezen? Wij leggen het je graag uit:

  • Je kan een bepaalde ruimte goed afschermen als het nodig is. Op die manier kan niemand bij je woning naar binnen kijken en houd je je privéleven ook echt privé.
  • Rolgordijnen geven verduistering in de slaapkamer zodat het licht buiten blijft.
  • Dit soort gordijnen wordt ook vaak gekozen om de warmte van de zon buiten te houden bij hoge temperaturen.
  • Rolgordijnen zijn eenvoudig, maar tegelijkertijd praktisch en stijlvol.

Zonder zorgen gordijnen laten maken dankzij uitstekende begeleiding

Als je ervoor kiest om rolgordijnen te laten realiseren door een specialist, actief in de regio Antwerpen, dan word je van A tot Z begeleid. Allereerst komen we bij je langs met de nodige stalen om jouw wensen te bespreken en alles op te meten. Daarna gaan we aan de slag in ons eigen atelier en tenslotte zorgen we voor een vakkundige montage. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Je geniet achteraf van de rolgordijnen die jij voor ogen had.

Bel en wij komen langs voor advies

Ben je benieuwd hoe rolgordijnen in jouw woning in de regio Antwerpen staan? Wil jij je eigen rolgordijn ontwerpen? Of ben je benieuwd naar de tarieven? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies bij je thuis. Bel hiervoor naar het volgende telefoonnummer: 0479/72 00 11.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht