ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen zonnewering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een zeer breed aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populairiteit nog wekelijks.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Rolgordijnen

Rolgordijnen plaatsen kan een oplossing zijn voor geen inkijk te hebben van buiten naar binnen met maximale lichtinval. In slaapkamers kunnen deze perfect geplaatst worden met een verduisterende doek, in combinatie met overgordijnen creëer je een extra warmte in de ruimte.

Een rolgordijn bestaat uit een metalen oprolbuis waarop het rolgordijndoek kan oprollen. De bevestigingsmechanismen voor de oprolbuis zijn zeer divers. Er zijn zowel kunststof steunen als metalen steunen die indien gewenst van een cassette kunnen voorzien worden.

Als afwerkingsaccent kan u kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat uw rolgordijn naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur. Of zelfs cassettes om de buis met de doek op een mooie manier te verstoppen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

DUO-ROLL

Technisch gezien is dit een rolgordijn, maar door de verstelbaarheid van transparante en niet transparante textielbanden, biedt het de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Vandaar dat het soms ook een roljaloezie wordt genoemd. De afwerking kan gekozen worden zowel met als zonder cassette.

Door de groei van deze vorm van raamdecoratie is het aanbod in kleuren en structuren ook explosief toegenomen. In onze meest recente collectie bieden wij 100 verschillende doeken aan voor Duo-Roll gordijnen. Een natuurlijke look of een verduisterend effect; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Enkele realisaties