VLIEGENRAMEN

Zorgeloos genieten van frisse lucht.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

 

 

VLIEGENRAMEN

Op maat gemaakt met de beste materialen.

Er is niets fijner dan frisse lucht door uw woning te laten stromen van het voorjaar tot najaar.

Bijzondere vormen voor bijzondere gebouwen, naast de standaard rechthoekige vormen kunnen wij ook vliegenramen leveren in andere modelvormen, van driehoekig tot zelfs volledig rond.

 

Oplossing voor deuren of schuiframen:

 

Plisséhordeur
Deze Japanse plisséhordeur is steeds meer een populaire variant van vliegenramen. Of het nu gaat over een enkele deur, een dubbele deur of een schuifraam een plisséhordeur is nagenoeg steeds mogelijk. In ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten waardoor de levensduur wordt verlengd. Met één beweging (de)monteert u de deur in het voor-en najaar.

Pendelhordeur
Deze pendelhordeur werkt als een saloondeur, deze kan dus naar beide kanten openen. Door de speciale constructie sluit de deur automatisch en blijft in gesloten positie staan. Deze pendelhordeur is een ideale oplossing voor gezinnen met kleine kinderen en/of huisdieren. Dit omdat deze altijd vanzelf sluit en zeer licht te bedienen is.

Afhankelijk van welk product u kiest, heeft u een keuze uit 5 à 10 standaard kleuren voor de profielen.

Voor beide oplossingen zijn in principe alle RAL-kleuren mogelijk

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

 

 

Oplossing voor ramen:

 

Vast raamhor
Voor kunstoffen en aluminium ramen moet er niet geboord worden om de vliegenramen te plaatsen, het vliegenraam wordt geklemd. Voor houten ramen wordt buiten in de raamsponning een hor toegepast die wordt geplaatst d.m.v. edelstalen veerpennen en hulzen.

Een borstel-afdichting zorgt voor een perfecte afsluiting en bescherming van het raamkader.

Rolhor
Een rolhor kunt u oprollen wanneer u deze niet gebruikt. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, afhankelijk van de draairichting van het raam.

Deze rolhorren zijn toepasbaar zowel op gewone ramen als op dakramen

 

Enkele realisaties