✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Vouwgordijnen op maat


Een vouwgordijn op maat laten ontwerpen, doe je bij BD Atelier in Westerlo. Bij ons krijg je eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat je zeker een vouwgordijn krijgt dat aansluit bij je interieur. Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek.

Wat zijn jouw verwachtingen van je vouwgordijnen op maat?

Vouwgordijnen op maat zijn een echte eyecatcher in je interieur. Ze hebben mooie structuren en texturen en de baleinen die in de stof verwerkt zijn, zorgen voor strakke lijnen in je interieur. Een vouwgordijn bestaat uit een metalen bovenprofiel waarin het optreksysteem ingewerkt zit. Door middel van een velcro wordt de door jou gekozen gordijnstof bevestigd aan dit profiel.  Daarbij heeft je vouwgordijn op maat een kettingbediening in een bijpassende kleur.

Ontvang een persoonlijk advies

Wanneer je een vouwgordijn op maat wilt, komen we graag bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij nemen we diverse stalen mee, zodat je uitgebreid de tijd krijgt om stoffen met elkaar te vergelijken. Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je vouwgordijn op maat, vervaardigen we dit in ons atelier in Westerlo. Nadien komt onze plaatsingsdienst bij je langs voor de installatie van je gordijnen of jaloezieën.

Bel voor een afspraak

Wil je graag advies bij het samenstellen van jouw vouwgordijn op maat? Dan komen we graag bij je langs om de verschillende mogelijkheden te overlopen. Wil je graag meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak? Bel dan naar 0479/72 00 11.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht