✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Vouwgordijnen Antwerpen


Ben je op zoek naar vouwgordijnen in de regio Antwerpen? Omdat je woning een opknapbeurt kan gebruiken, maar je niet een verbouwing wilt organiseren? Of omdat je gaat verhuizen? Wat de reden ook is, vouwgordijnen van BD Atelier geven een prachtige sfeer aan een woning. Met mooie texturen en structuren ontstaat er prachtige raamdecoratie.

Waarom vouwgordijnen in de provincie Antwerpen laten maken?

Als je vouwgordijnen wilt laten maken, dan merk je direct dat er veel keuze is. Wil je iets unieks dat helemaal past bij jouw interieur? Kies dan voor vouwgordijnen op maat van BD Atelier in Westerlo, nabij Antwerpen. Waarom? Wij komen ter plaatse met de nodige stalen om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en om alles op te meten. Daarna gaan wij in ons eigen atelier aan de slag, zodat er een optimaal en kwalitatief eindresultaat ontstaat. Tot slot zorgen wij voor een vakkundige montage. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken. Je geniet achteraf van vouwgordijnen die een fijne sfeer in de woning creëren.

Zorgeloos nieuwe vouwgordijnen kopen? Maak een afspraak!

Wil je zonder zorgen vouwgordijnen voor jouw woning in de omgeving van Antwerpen laten maken? Maak dan een afspraak met de specialisten van BD Atelier via 0479/72 00 11 om het een en ander door te nemen. Alleen dán ben je zeker van gordijnen die volledig voldoen aan jouw verwachtingen. Het telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld onze werkwijze.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht