Raamdecoratie op maat nodig?

Wij komen bij je ter plaatse waar en wanneer het pas met persoonlijk advies en de nodige stalen.

✔ Persoonlijk advies aan huis

✔ Op maat gemaakt

✔ Eigen plaatsingsdienst

Vouwgordijnen laten maken


Je wilt op maat gemaakte vouwgordijnen laten maken. Dan is het begrijpelijk dat je kiest voor een specialist die kennis heeft van zaken en voor persoonlijk contact staat. Maar voor wie kies je dan? Voor BD Atelier natuurlijk. Hier ontvang aan de hand van jouw (interieur)wensen maatwerk advies en worden de gordijnen in het eigen atelier gemaakt. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken!

5 voordelen om op maat gemaakte vouwgordijnen te laten maken

Dankzij het grote aanbod aan gordijnen en jaloezieën is het vinden van decoratie voor de ramen altijd een lastige keuze. Toch blijven vouwgordijnen populair. Dat is niet voor niets. Helemaal niet als je ervoor kiest om op maat gemaakte gordijnen te laten maken in ons atelier. Dan profiteer je namelijk van een aantal voordelen, zoals:

  • Het sluit altijd aan bij jouw wensen en het interieur van de woning
  • Je bent verzekerd van vouwgordijnen van kwaliteit
  • Je hebt de keuze uit verschillende gordijnstoffen en -systemen
  • Vouwgordijnen kunnen worden gewassen
  • Je realiseert een goede akoestiek in de woning

Creëer heerlijke sfeer in jouw woning

Als je op maat gemaakte vouwgordijnen wilt laten maken door BD Atelier, dan komen wij graag bij je langs met de nodige stalen en advies op maat. Op die manier weet je zeker dat je meer sfeer creëert dan welke raamdecoratie dan ook. Voor het plannen van een afspreek neem je contact met ons op via 0479/72 00 11. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen over vouwgordijnen of voor meer informatie over onze werkwijze.

Stel uw vraag


  • Heeft u plannen, foto's of andere informatie? Aarzel niet deze mee te sturen.
  • Velden met een * zijn verplicht